Tots els efectius que no tinguin funda d’arma de paisà ja poden reclamar-la

by | nov. 10, 2023 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS USC

En resposta a un escrit presentat per les nostres organitzacions sindicals, l’Administració confirma que es poden fer totes aquelles peticions que siguin necessàries.

El passat 17 d’octubre, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) denunciàvem de manera conjunta que a alguns efectius policials no se’ls hi havia lliurat la funda de paisà.

Aquest fet estava provocant que molts d’ells havien d’assumir el cost d’aquest element ja que, en ocasions eren assignats a tasques de paisà en suport del Grup de delinqüència urbana de les diferents comissaries.

Avui, en resposta a la nostra demanda, la Subdirecció general de recursos humans ens ha confirmat que tots aquells efectius del cos de mossos d’esquadra que no en tinguin, en aplicació de la instrucció 5/2022, de 21 de juny, la qual regula la tramitació de sol·licituds de reposició de vestuari poden demanar-la.

Així doncs, “d’acord amb el punt 5.3 de l’esmentada instrucció, els membres del cos en servei actiu han de formalitzar les seves sol·licituds de reposició de vestuari mitjançant l’aplicació Gestió de Vestuari de la PG-ME. Per tant, tots els funcionaris que ho considerin, poden sol·licitar una funda de l’arma de paisà mitjançant aquesta aplicació, seguint les indicacions recollides a la instrucció 5/2022.”.

Per tot plegat, des del SAP-FEPOL i des de l’SME-FEPOL demanem a tots aquells efectius policials del cos que no tenen funda d’arma de paisà i que per tant ens han demanat la reclamació pertinent, que la demanin mitjançant el conducte manifestat per l’Administració en la resposta facilitada en data d’avui.

SAP-SME Junts, serem millors!