Trasllat Unitat Trànsit Sabadell i oferiments a Igualada, Móra i Vielha

by | maig 30, 2022 | COMUNICATS TRÀNSIT

Aviat es farà efectiu el trasllat de la Unitat de Trànsit del Sector Sabadell de l’ART Metropolitana Nord, de Sabadell a Cerdanyola del Vallès. Es modificarà la seva denominació a Unitat de Trànsit del Sector Cerdanyola del Vallès.

Es farà modificació de la Relació de llocs de treball del cos de Mossos d’Esquadra, que tindrà efectes l’1 de juny de 2022, per tal de fer efectiu el canvi de la localitat d’adscripció dels llocs de treball. Aquest fet comportarà que:

  • Les persones que ocupen de forma definitiva el lloc de treball, a la localitat de Sabadell, passaran a constar adscrites de forma definitiva al mateix lloc de treball, a la localitat de Cerdanyola del Vallès.
  • Les persones que ocupen de forma provisional el lloc de treball, a la localitat de Sabadell, passaran a constar adscrites de forma provisional al mateix lloc de treball, a la localitat de Cerdanyola del Vallès.
  • En aquelles on el lloc de treball és ocupat en comissió de serveis, a Sabadell, si volen prestar serveis a la Unitat de Trànsit del Sector Cerdanyola del Vallès, hauran de tramitar un DAD46, de sol·licitud de comissió de serveis voluntària. En cas contrari, hauran de retornar a la destinació en què tenen la reserva de lloc de treball.
  • Les persones que presten serveis en altres destinacions, però tenen reserva de lloc de treball a la Unitat de Trànsit del Sector Sabadell de l’ART Metropolitana Nord, a la localitat de Sabadell, passaran a tenir la reserva de lloc de treball a la localitat de Cerdanyola del Vallès.

Una vegada aprovada la modificació de la RLT, a les persones que ocupen lloc de treball de forma definitiva/provisional i a les que tenen reserva de lloc de treball, se’ls farà arribar una notificació individual del canvi de la localitat d’adscripció del lloc de treball que ocupen, de Sabadell a Cerdanyola del Vallès, signada pel Director General de la Policia.

Oferiments a Igualada, Móra i Vielha.

L’SME vam sol·licitar i així ho continuem fent, que el necessari és fer un concurs per dotar de més efectius policials a l’especialitat de trànsit per cobrir el dèficit d’efectius arreu del territori. De moment, com a mesura urgent, la DT ha optat per la publicació d’un oferiment per a únicament tres sectors que es troben en una situació molt greu.

Així, Igualada amb 12 places, Móra d’Ebre amb 8 places i Vielha amb 6 places seran objecte d’oferiment de manera immediata.
Aquest dijous 2 de juny estem emplaçats a una reunió per tractar d’aquestes qüestions. Us anirem informant de totes aquelles novetats que vagin sortint al respecte.

Sempre Mossos d’Esquadra