Una altra nova vergonya, en aquest cas, pel poc respecte cap als efectius de pràctiques

by | oct. 27, 2022 | COMUNICATS USC

Si ja és prou vergonyós que no ens sàpiguen dir quan sortirà la publicació al DOGC del nomenament dels agents de la 28a promoció de Mossos d’Esquadra, per acabar-ho d’arrodonir, des de l’Administració han considerat adient efectuar algunes actuacions concretes on l’únic que demostren, és tenir poc respecte cap a aquestes persones treballadores en pràctiques.

Des de l’SME, ni acceptem, ni entenem, com es poden efectuar trucades a companys i companyes en pràctiques que es troben en setmana de festa, i informar-los que en poques hores han d’estar a Barcelona per fer-se analítiques d’orina.

Amb ironia, sense cap mena de dubte, aquest és el camí perfecte per començar a cremar a uns efectius que no es mereixen actuacions d’aquest tipus, no pel fet d’haver de realitzar aquestes proves, sinó per la immediatesa en setmana de festa, davant la qual tota persona pot estar allà on ho estimi oportú, i no pendent d’una trucada de la feina on t’informen que a determinada hora has de ser a fer-te les proves i es queden tan amples. Una mostra més d’ensenyar amb fets, que en setmana de festa és millor passar del telèfon i evitar així situacions contràries als interessos particulars.

Traslladarem la qüestió a tots els òrgans convenients amb l’objectiu que no es torni a repetir situacions d’aquest tipus.
Aquestes no són les maneres. Buscar aquesta immediatesa i imprevisió per fer aquestes proves, es pot efectuar igualment en setmana de torn de treball retallant l’horari i sense causar així greuges innecessaris.

Us emplacem a totes aquelles persones afectades que guardeu tota mena de documentació possible a fi de poder demanar aquelles indemnitzacions que procedeixin. La mala praxi i mala gestió de l’Administració, no l’hem d’acabar pagant els treballadors i treballadores.

Sempre Mossos d’Esquadra