Voler amagar la realitat de les víctimes de trànsit

by | gen. 4, 2023 | COMUNICATS TRÀNSIT

L’SME hem quedat estupefactes davant de la manipulació mostrada per altes institucions com són el mateix Govern i el Servei Català del Trànsit en referència a la mortalitat d’aquest passat 2022 a les carreteres catalanes.

Vergonyós voler fer una comparativa amb l’any que et ve de gust (2019), perquè et vagi bé per l’estadística, en lloc de fer-ho amb el respectiu any anterior (2021). Un fet, que a banda de voler amagar la realitat, no deixa de ser una falta de respecte cap a aquelles persones que malauradament ens han deixat a les carreteres.

La realitat és que malauradament la mortalitat ha pujat en 22 persones. L’any 2021 va haver-hi 135 víctimes mortals enfront de les 157 d’aquest 2022.

Es van voler tancar 6 sectors de trànsit de Mossos, cada dia hi ha menys efectius treballant a l’especialitat, l’ampliació de possibles nous agents a trànsit es demora, no es disposa de vehicles i molts dels existents tenen deficiències.

La poca presència policial a les carreteres, porta conseqüències nefastes, i els qui no ho vulguin veure, tenen un seriós problema. PROU d’enganys!

Sempre Mossos d’Esquadra