14 F. MOSS@S HEM TORNAT A COMPLIR. L’ADMINISTRACIÓ, NO POT DIR EL MATEIX!

by | abr. 6, 2021 | COMUNICATS ALTRES

El passat 28 de gener els diferents sindicats vam estar convocats a una reunió on se’ns exposaven diferents aspectes relacionats amb les condicions de treball del dia 14 de febrer, en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Entre altres qüestions, ens van informar: 

  • Que al CME no hi havia suficients vehicles per donar cobertura a tots els col·legis electorals.
  • Que es demanarien vehicles a d’altres departaments o se’n llogarien  per tal de poder donar cobertura a tots els centres electorals i que els agents poguessin desplaçar-se de comissaria fins el col·legi amb el vehicle policial.

Arribat el dia 14F, el resultat ha estat un altre:

  • En molts col·legis del territori, els agents no disposaven de vehicle. 
  • S’han hagut de fer servir vehicles pastera i furgonetes per anar deixant als agents a cada centre electoral.
  • Lamentablement, hem hagut de veure una sèrie d’imatges de molts agents dins un autobús públic urbà. Una situació aquesta, que el que fa és malmetre la imatge del CME a banda del greu problema de seguretat que representa per als agents en una situació com l’actual d’alerta terrorista de nivell 4.

Des del SME EXIGIM explicacions!

És intolerable que mentre des del règim disciplinari de moss@s s’obren expedients per malmetre la imatge del cos, des dels alts estaments governamentals i policials es permetin situacions com les patides aquest passat diumenge. 

Volem respostes al que ha passat!

No entenem perquè no hi ha hagut vehicles suficients per donar cobertura al dispositiu electoral. Va haver-hi temps més que suficient per llogar vehicles o aconseguir-ne des d’altres departaments i no ha passat.

Novament l’esforç de tothom dels companys i companyes de moss@s ha estat més que exemplar.

I una altra vegada, i en van massa, la gestió del nostre Departament, DGP, SGRH,…. ha estat de falta de previsió absoluta.