Abonament eleccions municipals maig de 2023

by | gen. 11, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Adrecem escrit a la SGRH emplaçant a que paguin el que deuen als efectius que no han percebut les corresponents retribucions.

Per una errada administrativa, va haver-hi una sèrie d’agents de la  RPMB que no van percebre l’abonament corresponent a la jornada de les eleccions municipals del 2023. Actualment, a gener del 2024, aquesta errada encara no ha estat solucionada i les persones afectades segueixen sense cobrar.

Es pot arribar a entendre que hagi hagut un error, però el que és inadmissible és que l’errada no s’hagi revertit en el mes següent.

Malauradament, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) no acceptem que s’estigui normalitzant que els efectius policials hagin de pagar les conseqüències d’una mala gestió administrativa, sense que hi hagi conseqüències, la qual cosa denota una manca de consideració cap als mateixos. Considerem que tenir cura i puntualitat amb els pagaments hauria de ser propi d’una Administració compromesa amb els seus treballadors i treballadores.

En aquest sentit, des d’ambdues organitzacions sindicals, instem a la Subdirecció General de Recursos Humans que s’executi el pagament com més aviat millor, o en cas contrari, no ens quedarà més remei que reclamar-ho per la via judicial.

SAP-SME Junts, serem millors!