ACLARIMENTS DE L’SME

by | juny 28, 2021 | COMUNICATS ALTRES

En el decurs d’aquest cap de setmana, a l’SME hem rebut alguns missatges diversos tant en l’àmbit públic de xarxes, com de forma privada a través de WhatsApp.


El motiu d’aquests missatges eren causats per una intervenció en una televisió privada per part d’un company delegat sindical de Mossos d’Esquadra, el Toni Castejón.


Des de l’SME, davant d’alguns dubtes observats, volem aclarir certes qüestions:

  • Aquest company en qüestió des de finals del 2018 no té cap vincle amb l’SME.
  • Pel que fa a les informacions que s’esmenten afirmant que la persona en qüestió és trànsfuga de l’SME, aquesta informació no s’adequa a l’actualitat i no permetrem que es vulgui confondre a companys i companyes utilitzant la nostra organització. Si bé és cert que aquesta situació de transfuguisme es va produir durant uns mesos, recordem que estem en un nou mandat derivat de les eleccions sindicals del 2019. En aquestes últimes eleccions, el referenciat company es va presentar en la candidatura d’un altre sindicat el qual actualment és el majoritari, passant a ocupar un càrrec dins d’aquest.

Per tot plegat, davant d’algunes informacions errònies rebudes on es posava a la nostra organització sindical en un punt de debat que no li toca, efectuem aquest comunicat. A partir d’aquí, una vegada fet l’aclariment, des de l’SME no entrarem en qüestions ni debats estèrils que no ens porten enlloc.


Dit això, si encara no ens coneixes, al nostre web trobaràs les persones que encapçalen les diferents àrees i delegacions de l’SME. Un equip amb el qual tenim la sort de comptar, amb companys i companyes que al llarg del territori realitzen una feina excepcional en la lluita pels drets dels Mossos d’Esquadra.


Qualsevol fet que pugueu necessitar, des de les persones que formem part de l’equip SME, estarem encantats/des de poder-vos donar resposta.


Moltes gràcies pel suport que ens doneu dia darrere dia companys i companyes.