Altre any sense retribucions addiccionals per dates assenyalades

by | des. 19, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Ja tenim aquí les dates de Nadal, Cap d’Any i Reis.

Malauradament, un altre any on la Policia de la Generalitat de Catalunya-Mossos d’Esquadra continuarem sent de les poques policies que per treballar en unes dates tan assenyalades, no veurem satisfet l’esforç amb cap compensació econòmica.

El col·lectiu de Moss@s n’està fart d’aquest desprestigi i poca estima.

Des de l’SME, portem anys reclamant una retribució addicional per a qui treballi aquests dies. Ja no sols per assimilar-nos amb altres cossos policials, sinó inclús posant exemples que es produeixen dins la mateixa Generalitat, com pot ser el cas dels professionals del sector sanitari.

Aquests anys que els departaments d’Interior i Economia estaven encapçalats per persones de diferents partits polítics els servia d’excusa i, els uns pels altres, es passaven la responsabilitat. Ara, això ja no els serveix!

Sr. Joan Ignasi Elena i Sra. Natàlia Mas i Guix, conseller/a d’Interior i Economia respectivament, facin l’esforç, i estimin els treballadors/res públics de la Policia de la Generalitat que aquestes dates assenyalades treballarem per la ciutadania.

Atenguin les demandes sindicals, i apliquin un plus econòmic al treball d’aquests dies especials, perquè la veritat, en les actuals condicions és millor quedar-se a casa.

Sempre Mossos d’Esquadra