COMPRA D’AUTOMÒBIL ENTRE EL 2006 I 2013 RECUPERA PART DELS DINERS PAGATS

by | febr. 15, 2022 | COMUNICATS JURÍDIQUES

Si vas comprar un automòbil entre el 2006 i 2013, podries estar entre els afectats/des pel sobrecost del preu d’aquest provocat pel càrtel de cotxes del qual van participar diversos fabricants. En aquest cas, tens la possibilitat de reclamar una indemnització que varia en funció de la marca i model que vas adquirir.

Des del sindicat SME t’oferim la possibilitat d’efectuar els diferents tràmits amb unes condicions avantatjoses.

• Els fabricants sancionats són: VOLVO, NISSAN, HONDA, MERCEDES, OPEL, TOYOTA, CHEVROLET, KIA, CITRÖEN, PEUGEOT, FIAT, CHRYSLER, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP, DODGE, FORD, HYUNDAI, BMW, MITSHUBICHI.

• El termini per reclamar, finalitza en alguna d’aquestes marques el 20 d’abril.

• Període afectat: compra entre febrer del 2006 i l’agost del 2013 (hi ha fabricants que hi van ser menys temps i altres més).

• És possible reclamar malgrat que ja no se sigui propietari del vehicle sempre que es disposi de la documentació.

• Caldrà disposar de la següent documentació:

1. Per documentar el preu: factura i/o document bancari que justifiqui el pagament al concessionari / contracte de compra/ contracte de préstec / contracte de Leasing.

2. Per documentar la propietat i característiques del vehicle: permís de circulació/fitxa tècnica.

3. En cas de transmissió del vehicle: seria convenient disposar del justificant de venda del vehicle (contracte).

Per a més informació sobre condicions i costos del servei, envia un e-mail a:

[email protected] on com afiliat/da hauràs de facilitar-nos les teves dades per tal de fer les pertinents comprovacions i poder-nos posar en contacte.

Una vegada rebut el correu, des de l’Àrea Jurídica se t’informarà de les accions i procediment a seguir, així com dels costos derivats que comportarà la reclamació. En qualsevol cas, són costos fixos, molt ajustats i competitius en el mercat tot i la intervenció de tres professionals: lletrat, procurador i perit.

Sempre Mossos d’Esquadra