El Departament d’Interior reclamarà la reparació dels mòduls de Mollerussa afectats per l’aigua

by | jul. 6, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Després que les nostres organitzacions sindicals comuniquessin les incidències ocorregudes, Infraestructures del DINT ja ha actuat en conseqüència .

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) hem estat de manera constant rere la incidència dels danys que, arran de les pluges esdevingudes la setmana passada, van patir els mòduls de la comissaria de Mollerussa. I és que fruit de la intensitat dels aiguats, els mòduls van patir inundacions que van provocar seriosos problemes al servei policial.

Així, després de comunicar el passat divendres les incidències ocorregudes a la Direcció General de la Policia, ahir responsables d’Infraestructures del Departament d’Interior van fer acte de presència a la Comissaria on van recollir els danys i estudiar les possibles causes de les inundacions.

Per les informacions recollides per les nostres organitzacions sindicals, en estar encara en període de garantia, el Departament d’Interior reclamarà a l’empresa constructora dels mòduls la resolució del problema.

A criteri de SAP-SME-FEPOL la solució passaria, no només per la instal·lació d’uns baixants que garanteixin la filtració suficient d’aigua, sinó també per la col·locació d’una teulada que impedeixi l’acumulació d’aigua en la seva part superior dels mòduls.

En qualsevol cas, des de les nostres organitzacions sindicals valorem positivament la ràpida reacció de la Direcció i del Departament.

Esperem ara, que l’empresa dels mòduls actuï igualment de la mateixa manera ja que, davant nous aiguats no es poden tornar a produir les situacions que es van viure la setmana passada quan, per posar un exemple, van quedar molles algunes fitxes de ressenyes de persones detingudes i atestats policials.

Per tot plegat, esperem que de manera definitiva quedi solucionada aquesta situació sobre la qual, des del SAP-SME-FEPOL seguirem estant-hi a sobre a fi de veure quina és la seva evolució i la rapidesa amb la qual s’actua. Agraïm per últim la predisposició mostrada pels comandaments de la comissaria afectada.

SAP-SME Junts, serem millors!