EL NOSTRE AGRAÏMENT A TOTS ELS AJUNTAMENTS QUE ENS HAN DONAT SUPORT

by | abr. 20, 2021 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS USC

En el decurs dels últims dies i setmanes, des de diversos Ajuntaments esteu traslladant el vostre suport cap a les Forces i Cossos de Seguretat (FCS) que desenvolupem l’activitat a Catalunya. Un escalf enviat a conseqüència dels aldarulls que el passat mes de març vam patir en diferents indrets de Catalunya.

Sigui en Moció de Suport o en Acord de Declaració Institucional Municipal, els missatges són clars.

– Acord de condemna a la violència i suport als cossos i forces de seguretat.

– En defensa de la preservació de l’ordre públic democràtic, a favor del dret de manifestació i de suport als Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Local.

– Agraïment al reconeixement de la feina portada a terme pels mossos.

Com a Sindicat de Moss@s i Policies Locals, agraïm a les diferents forces polítiques que han portat a terme aquesta iniciativa de suport institucional en el sí de l’Administració local respectiva.

Davant aquest fet, des del SME donem trasllat públic d’aquestes mostres de suport que ens heu fet arribar mitjançant aquest comunicat, per tal de poder donar a conèixer aquesta unió entre els treballadors/res a qui representem.

Accions de suport com aquestes, així com les de ciutadans anònims que també hem rebut, ens motiven a seguir treballant diàriament. Com a representants sindicals d’aquests bons professionals, ens encoratgen a continuar defensant la vàlua d’aquests efectius policials i a seguir peticionant les necessitats que es requereixen.

En nom del Sindicat de Mossos d’Esquadra, moltes gràcies!