ELS 6 SECTORS DE TRÀNSIT NO ES TANQUEN!

by | març 31, 2022 | COMUNICATS TRÀNSIT

L’SME feia molt temps que lluita des de tots els àmbits possibles per evitar el tancament dels 6 sectors de trànsit anunciats en el seu dia. (clica comunicat 17 de març)

Al llarg d’aquests anys, hem fet públic i notori el nostre malestar i absolut desacord per la decisió de voler tancar aquests 6 sectors de trànsit. Sempre ens hem mantingut en un NO ROTUND al tancament d’aquests sectors.

Finalment, el passat 17 de març, en sessió ordinària de la Comissió d’Interior s’aprovava:

• Aturar la supressió dels sectors de trànsit de Sant Feliu de Guíxols, Mataró, Montblanc, Móra d’Ebre, Olot i Igualada.
• Incrementar els efectius destinats a sectors de trànsit.

Ara, aquest dimecres 23 de març, el mateix Conseller d’Interior anunciava públicament que es revertia la decisió de tancar aquests 6 sectors. Un anunci més que esperat i desitjat i en el que la veritable guanyadora és la ciutadania donat que la seguretat viària, ens afecta a totes les persones.

Des del sindicat SME, no ens cansarem mai d’agrair l’esforç i dedicació aquelles persones, partits polítics, ajuntaments…, que han fet possible la presa d’aquesta decisió.

Agraïment a la resta de sindicats de Mossos que en més o menys manera han treballat i contribuït a assolir aquesta reversió del tancament, així com a la Divisió de Trànsit i a la nova Prefectura de Mossos d’Esquadra que també han estat partícips actius en aquesta qüestió.

Per acabar, fer incís que el nostre sindicat, per respecte als diferents pensaments existents dins el col·lectiu a qui representem, mai direm que “som l’única referència sindical vàlida”. Un fet, que SI ha manifestat el sindicat Sap-UGT en referència a aquest cas, i que al nostre entendre no deixa de ser una actitud prepotent i de falta de respecte cap a la resta d’organitzacions sindicals.

A l’SME com sempre hem fet, seguirem treballant des de la humilitat, i agraint a qui calgui i fins on calgui.

Enhorabona, companys/es trànsit!

Sempre Mossos d’Esquadra