És moment d’unir-nos

by | març 15, 2024 | COMUNICATS ALTRES

El col·lectiu de Mossos ho demana. Les organitzacions sindicals hem d’aglutinar forces.

Com és sabut, en l’esdevenir de la Mesa de Negociació del cos de Mossos d’Esquadra, els sindicats SAP-FEPOL i SME-FEPOL, hem defensat en tot moment des de l’inici de les negociacions una pujada retributiva important i treballar menys hores anuals.

De fet, no inventem res defensant aquestes millores que no deixen de ser les que l’Administració de Catalunya ha acordat amb altres col·lectius de la Generalitat.

Els sindicats SPC-CAT-SEGCAT-USPAC i SEI van preferir la estratègia de signar un “petit acord” amb la promesa que els va fer l’Administració que en una segona fase futura, vindria la part econòmica bona.

Ara, no s’han aprovat els pressupostos de la Generalitat i s’han convocat eleccions anticipades i per tant, la segona fase de la negociació se n’ha anat en orris. Els treballadors i treballadores de Mossos ens hem quedat amb gairebé res i, per rematar-ho, l’Administració NO ENS PAGA i cada vegada ens deu més diners.

Queda clar, que aquella estratègia de signar “un acord petit”, sense establir criteris i tempos i, on la part econòmica gran ja vindria en una segona fase, no ha funcionat i els sindicats signants SPC-CAT-SEGCAT-USPAC i SEI van apostar per una estratègia errònia.

Per tot plegat, cal revertir aquesta situació.

D’aquí, que demanem a aquestes organitzacions que rectifiquin, s’uneixin a la resta de sindicats i recolzin la concentració del dia 21 de març davant del Departament d’Interior.

La via per assolir èxits, i així ens ho han demostrat la resta de col·lectius, és anant tots els sindicats a una, i aquest ha de ser el repte a assolir per un present i futur que esdevé complex amb l’establiment d’unes noves eleccions al Parlament de Catalunya.

SAP-SME Junts, serem millors!