ÈXIT JURÍDIC DE L’SME

by | nov. 15, 2021 | COMUNICATS JURÍDIQUES

L’SME hem aconseguit el sobreseïment lliure de la causa penal tramitada contra un agent, de la BRIMO, per uns fets de l’octubre de l’any 2017, on trobant-se amb altres companys de l’especialitat, va efectuar un tret, el qual, malauradament, va causar lesions acústiques a un ciutadà que es trobava per la zona.

L’anterior situació podia haver comportat per l’agent una pena de presó de 6 mesos a 2 anys, la privació del dret a tinença d’armes d’1 a 4 anys i per imprudència professional, a més, la pena d’inhabilitació especial per l’exercici de la professió per un període de 6 mesos a 4 anys.

Considera el tribunal que no se li pot imputar que la seva actuació es produís amb l’eliminació de l’atenció més absoluta, o amb la falta d’adopció de les cures més elementals o rudimentàries exigides per la vida, recordant que l’agent va avisar abans d’efectuar el tret i que en la finca es realitzaven, de forma habitual, pràctiques similars.

Sens dubte una gran notícia esdevinguda per la brillant actuació dels serveis jurídics de l’SME.

Recordeu que en decidir a quin sindicat afiliar-vos, els serveis jurídics són el servei més important en el que us heu de fixar.

Sempre Mossos d’Esquadra.