Filtració de dades APEN

by | maig 27, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Des del SAP i des de l’SME us oferim l’assessorament necessari en relació a aquesta qüestió.

El passat mes de febrer el cos de Mossos d’Esquadra va ser víctima d’un atac informàtic perpetrat per uns hackers que van accedir als servidors, obtenint dades personals crítiques. Més concretament van obtenir dades d’una quantitat important d’efectius del cos de Mossos d’Esquadra destinats a l’Àrea Penitenciària (APEN).

Segons hem tingut coneixement, des de fa dies els efectius afectats estan essent informats de l’Oferiment d’Accions que com a persones afectades tenen dret. Per tot plegat des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) ens posem a disposició de tota la nostra afiliació que n’hagi pogut sortir afectada.

És per això que si has resultat afectada o afectat per aquesta situació et recordem que pots posar-te en contacte amb la xarxa de delegats i delegades que ambdues organitzacions sindicals tenim a totes les comissaries.

A partir d’aquí i en cas que sigui necessari, els delegats i les delegades podran activar els Serveis Jurídics de la FEPOL a fi d’assessorar-vos i acompanyar-vos durant tot el procediment judicial.

SAP-SME Junts, serem millors!