Gairebé 5.000 signatures recollides en dues setmanes!

by | febr. 20, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Des del SAP i SME continuem amb la recollida de signatures oberta a totes les persones treballadores del cos de Mossos d’Esquadra.

Novament, des del SAP i SME volem agrair la gran acollida que ens esteu mostrant davant d’aquesta acció reivindicativa encaminada a unes MILLORES RETRIBUTIVES PER A MOSS@S.

No volem saber de quin sindicat ets, o si no ets de cap. Ni si creus amb els sindicats, o si no hi creus. Volem que ens ajudis, que t’ajudis i que siguis partícip en poder contribuir en una qüestió que esdevé més que necessària i té a veure amb el teu sou.

Els treballadors i treballadores del cos de Mossos d’Esquadra han de guanyar més i, no pararem!  Sigui com sigui, continuarem, el missatge és clar: EXIGIM MILLORES RETRIBUTIVES PER A TOT EL COS DE MOSSOS.

Tots i totes plegats, estem obligats a contribuir per a poder arribar a xifres de signatures extremadament quantioses, i ens hi has d’ajudar. Estem constatant i estem convençuts que ho faràs, i esperem que el seny i sentit comú imperin enfront alguns missatges que busquen generar divisions i no ajuden en res.

Hem de ser molts i moltes en aquesta mesura de pressió!

Com ja us vam anunciar, una vegada finalitzada la recollida de signatures, les traslladarem al Departament d’Interior, el Govern i el Parlament, mostrant el descontentament generalitzat de les persones que treballem a la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra, les quals després d’anys sense increments, sol·licitem unes millores retributives sense condicionants, ni excepcions.

Una setmana més, SAP-FEPOL i SME-FEPOL, continuarem per les comissaries d’arreu del territori. Col·labora, Suma’t i SIGNA!  Més sou, millor present i futur, tu decideixes!

Moltes gràcies pel teu suport!