GRAN ÈXIT DELS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS. EL COMPANY D’ARRO LLEIDA ÉS INNOCENT

by | abr. 26, 2022 | COMUNICATS JURÍDIQUES, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS

Els serveis jurídics de l’SME, després d’anys de treball i esforç hem aconseguit que el company d’ARRO Lleida, sigui declarat INNOCENT .

El passat 7 i 23 de febrer, vam assistir a un judici on la conxorxa dels de sempre, feia seure al banc dels acusats de l’Audiència de Barcelona a un agent de la Policia de la Generalitat de Catalunya-Mossos d’Esquadra. Un company, el qual era plenament INNOCENT dels actes dels quals se l’acusava.

Quatre anys de patiment a un company que no havia estat l’autor d’aquests fets.

Casualment ell havia estat l’únic que anava amb la cara descoberta, i casualment, ell va ser l’agent assenyalat per l’acusació en base a una fotografia feta per un fotoperiodista dels habituals.

Els fets es van produir el 25 de febrer de 2018, quan el rei Felip VI, va assistir al sopar inaugural del Mobile World Congress que s’estava efectuant al Palau de la Música de Barcelona.

En la ubicació on hi va haver assignades dues dotacions d’ARRO Lleida aquell dia, es va passar d’una situació normal en principi, fins a la situació de greus aldarulls a posteriori. Uns aldarulls, que van provocar una pluja d’objectes cap a la línia policial, agressions a companys, retirada i llançament de les tanques de protecció, etc., fet que va comportar que s’haguessin de demanar reforços d’altres dotacions policials.

Com a resultat dels aldarulls, dos companys mossos van patir lesions, i una persona de les manifestants, va patir també una ferida al cap que va requerir de set punts.

Des de l’SME, lamentem la ferida soferta per la persona manifestant. Una ferida, que no sols podia haver estat produïda per una defensa de qualsevol policia, sinó que també ho podia ser per qualsevol dels molts objectes llençats per part dels concentrats.

Afortunadament, hem fet justícia!

Enhorabona company, després de tant patiment indegut, t’ho mereixies!

Sempre  Mossos  d’Esquadra