GRATUÏT PER TOTA LA AFILIACIÓ AL SME

by | abr. 6, 2021 | PREMSA ESCRITA

CURSOS ACTIC. Preparació per Obtenció | Certificat bàsic, mitjà i avançat

Podeu descarrega el comunicat dels 2 cursos formaquito aquí

Fa dues setmanes us informàvem de la propera realització d’un curs de preparació per a les proves ACTIC.
Atenent a les vostres demandes havíem programat dos cursos preparatoris per a l’obtenció del certificat ACTIC. Tu decidies si volies començar des del nivell bÀsic o ans al contrari, volies partir des del nivell mitjà.

Finalment, la bona gestió realitzada des de l’àrea de formació, ens permetrà que des del sindicat SME, la preparació per aquestes proves es realitzin des de tots els nivells, bàsic, mitjà i avançat, i sense cap cost econòmic per a la afiliació del SME.

Cada curs es realitzarà en línia mitjançant la plataforma educativa del sindicat “campus virtual” on l’alumne tindrà accés al temari i exàmens d’autoavaluació.

Per inscripcions al curs de preparació per a l’obtenció de certificat d’ACTIC, envieu e-mail a [email protected] indicant:
 Curs ACTIC.
 Les vostres dades (nom, cognoms i TIP).
 Destinació.
 Telèfon de contacte.

Tots aquells qui ja vàreu enviar e-mail fa uns dies, no us cal fer res més. En la mesura que ens sigui possible, us donarem resposta i accés a la plataforma per a poder realitzar el curs sol·licitat.

Qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb el delegat de formació del SME, Andreu Ramos al telèfon 679 965 344.

Per últim, recordar que per a efectuar la prova definitiva, és l’alumne qui decideix en quin centre col·laborador d’arreu de Catalunya, vol realitzar l’examen presencial. El curs, NO INCLOU la taxa per a poder efectuar l’examen presencial. Aquesta espagarà directament a la mateixa pàgina d’inscripció oficial de l’ACTIC