JUBILACIÓ ANTICIPADA. JA LA TENIM AQUÍ!

by | nov. 24, 2021 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS TRÀNSIT, COMUNICATS USC

Aquest dimarts 23 de novembre es confirmava el que des de l’SME us veníem anunciant feia unes setmanes. La jubilació anticipada a la Policia de la Generalitat de Catalunya-Mossos d’Esquadra serà efectiva aquest proper any 2022. Una notícia més que desitjada i esperada.

Des del nostre sindicat, volem felicitar a tot el Cos de Moss@s d’Esquadra per aquest assoliment tan llargament reivindicat, i més que merescut.

Infinites gestions al llarg de molts anys, ens portaven al que havien de ser els compassos quasi finals d’aquesta qüestió. Ens referim a la signatura de l’Acord del 2 de juliol de 2020, on es buscava fer efectiva l’entrada en vigor de la jubilació anticipada a mossos al 2021. Un acord, que tot i l’extens consens inicial amb els sindicats, no ha estat exempt d’alguna polèmica i complicacions enfront de les quals els sindicats que hem continuat creient i lluitant per aquesta causa, hem hagut de realitzar nombroses gestions des de diferents àmbits.

Definitivament, l’objectiu de la jubilació anticipada a Mossos d’Esquadra, serà una realitat després de massa anys de lluita.

Agrair-vos a tothom qui formeu part d’aquest gran col·lectiu, tot aquest temps d’espera.

Gràcies a totes aquelles persones, organitzacions i partits polítics que ho heu fet possible.

I per acabar, volem agrair als sindicats de l’escala bàsica SPC i SAP, el treball que també han dedicat en aquesta qüestió tan important pel cos policial a qui representem.

A l’SME, més enllà de tot el treball que nosaltres hem realitzat en aquest afer, no volem atribuir-nos cap exclusivitat d’èxit, ans al contrari. D’aquí, que fem públic el nostre agraïment a aquestes dues organitzacions sindicals esmentades que també han estat allà en la lluita constructiva, fins al punt que tots plegats ho hem pogut assolir.

Enhorabona companys i companyes !

Sempre  Mossos  d’Esquadra