LA “NO” JUBILACIÓ DE MOSS@S I ELS PRESSUPOSTOS DEL 2022

by | set. 17, 2021 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS TRÀNSIT, COMUNICATS USC

El passat 1 de juliol es va publicar al DOGC l’ORDRE ECO/142/2021, de 29 de juny, per la qual es dicten les normes per elaborar els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2022.

En el redactat de la citada ORDRE hem pogut comprovar que no està previst incloure cap partida pressupostària en matèria de jubilació anticipada per al personal del CME. Aquest fet l’hem pogut constatar tant als criteris genèrics i generals dels pressupostos, com a l’apartat dedicat a personal.

Cert és, que en les negociacions entre el Govern de la Generalitat i l’Estat es parlarà sobre jubilació el primer trimestre de 2022, però per molt que les parts arribin a un acord, si no hi ha prevista una partida pressupostària dins els pressupostos, tot i l’acord, hauríem d’esperar un any més.

És per aquest motiu, que des de l’SME seguim treballant en una qüestió tan cabdal com és la jubilació als mossos.

En aquest aspecte, continuant amb les gestions que portem a terme, hem sol·licitat ronda de reunions amb els diferents grups parlamentaris. El nostre objectiu és fer-los arribar el malestar generalitzat i evident del col·lectiu de mossos d’esquadra i fer-los coneixedors de la necessitat d’incloure una partida pressupostària necessària per a poder fer realitat la merescuda jubilació anticipada al CME.

Sempre Mossos d’Esquadra.