L’SME amb FEPOL serem més forts

by | maig 8, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Arriba el moment de fer un altre pas endavant pel bé de les aspiracions del col·lectiu de professionals policials a qui representem.

D’uns anys ençà, el marc de negociació per assolir millores laborals, s’ha situat en un entorn més que complex i amb escassos avenços per a les persones treballadores del cos de Mossos d’Esquadra.

Motius com l’escassa voluntat d’avançar per part dels òrgans de representació de l’Administració, l’àmplia diversitat sindical existent dins el cos de Mossos d’Esquadra, etc., fa que en nombroses ocasions, les organitzacions sindicals representatives, no puguem afrontar amb la fortalesa que voldríem algunes negociacions importants.

Per tot plegat, coneixedors que per aconseguir millores econòmiques i laborals cal un gran repte de present i futur per a tenir la màxima fortalesa sindical, des de l’SME hem pres la decisió de formar part de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL) i tots plegats ser més forts enfront l’Administració.

Així, en aquesta nova etapa, l’SME continuarà treballant i defensant al col·lectiu com ho ha vingut fent fins ara, amb l’afegit que ho farà aglutinant esforços amb la suma d’altres organitzacions sindicals de FEPOL. Ens cal ser forts, sense egos, sense personalismes, sense distorsions…,, sols treballant i amb el màxim d’unió sindical, assolirem unes millores laborals importants per a les persones a qui representem.

Sempre Mossos d’Esquadra