NI MALGASTIS, NI PERDIS AP’S.

by | gen. 12, 2022 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS TRÀNSIT, COMUNICATS USC

Ja fa quasi un mes que des de l’SME registràvem escrit sol·licitant que es perllonguessin els terminis per a poder gaudir dels AP’s.

La denegació de permisos, la nova irrupció significativa del COVID entre els efectius policials i altres situacions, eren els motius pels quals procedíem a peticionar aquest perllongament.

A posteriori a l’escrit, des del nostre sindicat hem efectuat altres gestions per intentar agilitzar i obtenir resposta, i el resultat fins avui, ha estat RES!

És intolerable, no haver rebut ja un SÍ per resposta a una qüestió tan evident i en benefici dels efectius de moss@s.

Per tot plegat, us emplacem a què ni malgasteu, ni perdeu una sola hora d’AP’s i, feu un exercici col·lectiu demanant aquestes hores pendents de la següent manera organitzada:

• Petits grups o unitats amb torns de dilluns a divendres: Fiqueu-vos d’acord i demaneu tothom plegat per ATRI, un mateix dia de dilluns o divendres. És possible, que alguna persona el pugui gaudir, mentre que la resta el tindran com a denegat a l’ATRI.
• Escamots amb torns de dilluns a diumenge: Fiqueu-vos d’acord també, i demaneu tothom plegat per ATRI, algun dia del cap de setmana o nit. En aquest cas també és possible que alguna persona el pugui tenir concedit, mentre que la resta el tindran com a denegat a l’ATRI.

RECORDEU que aquest passat exercici, únicament van perllongar els dies d’AP’s aquelles persones que van poder justificar denegacions.

Considerem vergonyós, que a mitjans de gener, des del Departament d’Interior i els respectius òrgans, no s’hagi pres ja la decisió de perllongar aquest gaudiment en els AP’s.

Per tot plegat, davant aquest encara no fer i no decidir d’aquells qui han de prendre decisions, no malbaratem AP’s en dies que no voldríem i que ho fem per no perdre’ls. Demanem amb seny, consensuat col·lectivament i, que sigui l’Administració qui es trobi amb una allau de peticions per ATRI, els mateixos dies, en els mateixos llocs de treball.

La solució és molt fàcil i no comporta cap cost econòmic.

DGP, SGRH…,, siguin hàbils, i ALLARGUIN JA!, el període de gaudiment dels AP’s

Sempre Mossos d’Esquadra