NOU RECONEIXEMENT D’ASSUMPTES PERSONALS PER ANTIGUITAT

by | abr. 30, 2021 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS INVESTIGACIÓ, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS TRÀNSIT, COMUNICATS USC

Un altre cas esperpèntic per part de la nostra Administració.

En aquesta ocasió l’afer ha estat novament relacionat amb l’atorgament del reconeixement de dies d’AP’s per antiguitat a moss@s.

L’any 2016 tot un gran volum d’agents que van efectuar les respectives demandes a través dels seus sindicats ja van veure com se’ls donava la raó i se’ls reconeixien dies addicionals d’AP’s a partir del sisè trienni. Des de llavors, amb l’acord sindical del 2017, l’ampliació dels assumptes personals s’aplicava de facto a tots els efectius que disposessin d’aquests 6 o més triennis.

Finalment, la continuació de diferents reclamacions per part de la majoria d’organitzacions sindicals, entre elles l’SME, ha comportat que tots aquells treballadors/res del Cos de Mossos d’Esquadra que per antiguitat els pertocava el reconeixement d’aquell dret, inclosa fins a la 12a promoció, tinguin dret a aquests dies addicionals.

La publicació d’aquests AP’s de més s’ha efectuat aquest dijous 29 d’abril a l’ATRI i en uns dies s’imputarà el canvi al PGH. Finalment, la diferència de drets amb altres funcionaris de la Generalitat de Catalunya s’acaba pel que respecta a aquesta qüestió.