Un altre cas esperpèntic per part de la nostra Administració.

En aquesta ocasió l’afer ha estat novament relacionat amb l’atorgament del reconeixement de dies d’AP’s per antiguitat a [email protected]

L’any 2016 tot un gran volum d’agents que van efectuar les respectives demandes a través dels seus sindicats ja van veure com se’ls donava la raó i se’ls reconeixien dies addicionals d’AP’s a partir del sisè trienni. Des de llavors, amb l’acord sindical del 2017, l’ampliació dels assumptes personals s’aplicava de facto a tots els efectius que disposessin d’aquests 6 o més triennis.

Finalment, la continuació de diferents reclamacions per part de la majoria d’organitzacions sindicals, entre elles l’SME, ha comportat que tots aquells treballadors/res del Cos de Mossos d’Esquadra que per antiguitat els pertocava el reconeixement d’aquell dret, inclosa fins a la 12a promoció, tinguin dret a aquests dies addicionals.

La publicació d’aquests AP’s de més s’ha efectuat aquest dijous 29 d’abril a l’ATRI i en uns dies s’imputarà el canvi al PGH. Finalment, la diferència de drets amb altres funcionaris de la Generalitat de Catalunya s’acaba pel que respecta a aquesta qüestió.