Oportunitat perduda

by | abr. 26, 2024 | COMUNICATS ALTRES

L’ENGANY i la falta de respecte del Departament d’Interior cap als treballadors i treballadores del cos de Mossos, es fa més evident.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) portem molt temps denunciant l’oportunitat perduda en el context de la Negociació de l’últim acord signat pels sindicats CAT, SEGCAT, SPC i USPAC.

Avui la bona notícia la reben els companys/es de presons, a qui des d’aquí volem felicitar i, que veuran reflectits en les seves nòmines uns increments en els seus sous entre un 13% i un 22%, així com altres millores laborals.

L’ENGANY a Mossos era evident quan en la Mesa de Negociació, des del departament es remarcava que les nostres demandes econòmiques d’un increment de 235 euros mensuals x 14 pagues, no eren viables perquè sobrepassaven el 2% de topall per part d’economia. Un pretext aquell, que va ser acceptat pels altres sindicats. Ara, ha quedat clar de manera pública que tot allò del topall del 2% era una falta de respecte i un engany més cap al nostre col·lectiu.

L’acord de 31 de juliol únicament ha portat millores condicionades a fer, i en determinats supòsits, a canvi de perdre qüestions beneficioses que ja estaven assolides. Actualment, quasi 9 mesos desprès d’aquella foto del conseller amb els signants, no hi ha cap millora de les que havien de venir en una segona fase.

Davant de tot plegat, nosaltres no ens quedarem de braços creuats, seguirem negociant amb qui calgui, continuarem denunciant el que sigui convenient, i estarem presents en les concentracions i manifestacions que siguin necessàries.

Des del SAP i des de l’SME, aprofitem per fer una crida a sumar-se a la concentració del proper dimarts 30 d’abril a les 11h davant de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Les Corts  per traslladar el malestar general que impera en el col·lectiu i, reivindicar unes millores retributives i condicions laborals com pertoca.

SAP-FEPOL i SME-FEPOL, una vegada més allí estarem!

SAP-SME Junts, serem millors!