Recollida de signatures. Ens necessitem amb més seny que mai

by | febr. 28, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Des del SAP i SME continuem amb la recollida de signatures oberta a totes les persones treballadores del cos de Mossos d’Esquadra.

Des del SAP i SME agraïm novament la gran acollida que ens esteu mostrant davant d’aquesta acció reivindicativa encaminada a unes MILLORES RETRIBUTIVES PER A MOSS@S.

La feina segueix, i l’objectiu continua sent el d’arribar a xifres de signatures extremadament quantioses, i ens hi has d’ajudar.

El Departament d’Interior, el Govern i el Parlament, han d’entendre i copsar el missatge i la força que pot arribar a tenir el nostre col·lectiu.

No podem permetre que algunes persones intentin boicotejar aquesta campanya de recollida de signatures després de constatar la important repercussió que està tenint.

D’aquí, que entre totes i tots plegats, hem de contribuir a que totes aquelles persones que vulguin signar, ho puguin arribar a fer. Per tant, company i companya, si estàs de festa, de vacances, no hem pogut coincidir, etc., informa’t de la nostra presència a les comissaries i les opcions en com poder atorgar la teva signatura.

El repte, és molt més que molt important i, malgrat les dificultats que puguin anar sorgint, no defallirem i continuarem treballant per a què els treballadors i treballadores del cos de Mossos d’Esquadra guanyin més!  EXIGIM MILLORES RETRIBUTIVES PER A TOT EL COS DE MOSSOS.

Una altra setmana més, SAP-FEPOL i SME-FEPOL, continuarem per les comissaries d’arreu del territori. Col·labora, Suma’t i SIGNA!  Més sou, millor present i futur, tu decideixes!

Moltes gràcies pel teu suport!