Reunió CGRO 14 de setembre

by | set. 14, 2022 | COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS

Us donem trasllat de les qüestions tractades en l’esmentada reunió.

Concursos especialitats:

Des de la Comissaria General Tècnica s’estan preparant les bases pels concursos oposició de les especialitats TEDAX, GEI, APEN, UCAN.
Els concursos aniran sortint cap a finals d’any i principis del 2023.

APEN

Es pretén recuperar tots els efectius que tenen en mancança amb el concurs general. A l’espera del nou Decret d’Estructura, no es coneix com quedarà perquè encara s’hi està treballant.
Respecte a la neteja dels vehicles, després de les nostres queixes, Segons sembla, la situació ha millorat i està més net i millor.

UCAN

Novament, es reitera la manca d’efectius i es pressiona per part de tots els sindicats insistint que és una necessitat ja traslladada en altres reunions. Ens informen que com hem exposat en el primer punt, les convocatòries sortiran amb tota probabilitat a principis d’any.

BRIMO

La manca d’efectius és d’uns 40 agents dels quals es prepara un oferiment.
La preocupació per part dels sindicats és que després es malmetran les ARRO i sense curs d’especialització.

Se sol·licita si la tasca dels caps d’unitat, amb moltes persones a càrrec seu, es podria compensar amb algun terme econòmic o similar al cap de torn. Des de Prefectura es diu que aquesta qüestió no és possible.

Respecte a la formació, des de la BRIMO ens informen que aquesta s’ha reduït força. Des de Prefectura ens manifesten que és cert, però que ara volen que es torni a restaurar la formació completa que s’estava realitzant.

MITJANS AERIS

L’Administració i Prefectura manifesten que el tema que no arriba material és un problema dels distribuïdors.
Que en el moment que aquest arribi es farà entrega.

CAPORALS

Són coneixedors de la qüestió, però no es podrà solucionar fins que surti la pròxima convocatòria a finals d’any.

AVARIES PARC MÒBIL

Des d’Administració ens informen que van ràpidament en l’entrega dels vehicles als tallers, que no es demoren, després ja és segons la reparació, però que s’ha millorat la gestió de les avaries en els vehicles, una reclamació aquesta ja exposada en nombroses ocasions pels sindicats.

FIBRA ÒPTICA EGARA

S’ha fet la primera actuació en la millora del wifi a l’Auditori i es comença a fer estudis per fer arribar la fibra al complex.
La preinstal·lació està feta i ara falta la caixa de fibra. L’empresa assignada està fent visites per a trobar la millor ubicació.

Sempre Mossos d’Esquadra