REUNIÓ CONCURS GENERAL 17 de GENER de 2022

by | gen. 18, 2022 | COMUNICATS REUNIONS, COMUNICATS USC

Aquest dilluns, l’Administració i els sindicats representatius, ens hem reunit per acabar de debatre sobre les bases del concurs general.

L’Administració ens ha informat que a la proposta de bases del concurs que es va fer arribar als sindicats hi havia una errada en la categoria de Sergent/a donat que havien oblidat de publicar 40 places a resultes. Ho modificaran i ens ho tornaran a fer arribar ja corregit.

Ens manifesten que estem davant del concurs en què més places s’hauran ofert en els darrers anys. Concretament, de les 1527 places provisionals que hi ha existents en l’actualitat, se n’ofereixen 1411, que són el total màxim que es poden oferir. Les 100 i escaig restants, són reserves de plaça que no es poden treure a concurs.

Intentem parlar de mèrits per tal que l’antiguitat i l’experiència professional tinguin més pes en el concurs i l’Administració es nega a parlar-ne. No vol saber-ne res de puntuar més l’antiguitat i l’experiència professional i, en tot cas, ens remet a parlar d’aquest tema en un altre grup de treball adequat.

Així doncs, l’Administració procedirà a imposar les seves regles i publicarà les bases del concurs sense haver tingut en compte les propostes de les diferents organitzacions sindicals.

Actualment, no ens poden donar data aproximada de publicació.

Del que si ens poden informar, és que des de la publicació del concurs passaran aproximadament 5 mesos fins que aquest es resolgui.

Sempre Mossos d’Esquadra