SERVEIS JURÍDICS DE L’SME: GARANTIA D’UN BONA DEFENSA JURÍDICA

by | jul. 27, 2021 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ, COMUNICATS JURÍDIQUES, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS TRÀNSIT, COMUNICATS USC

Després de la notícia de fa pocs dies on des de la Conselleria s’informava del trasllat dels Serveis Jurídics d’Interior al Gabinet Jurídic Central, des de l’SME et volem recordar que tot el nostre ampli i prestigiós equip jurídic segueix treballant i estant a la teva disposició.

Tenim molt clar que l’especialització jurídica en un àmbit com el policial és primordial. Per aquest motiu, des del nostre sindicat continuarem donant una àmplia, especialitzada i reconeguda cobertura jurídica que acompleixi amb les necessitats de la nostra afiliació.

Els canvis que ha realitzat la Conselleria d’Interior, a priori, no sembla que puguin comportar una millora en el servei jurídic que el Departament d’Interior oferia als seus treballadors i treballadores, ans al contrari. Estarem atents a aquests canvis que s’han impulsat, on la disparitat d’opinions i perspectives són evidents en funció de qui ho analitzi i valori.

Mentrestant, des de l’SME continuarem garantint-vos la defensa jurídica i seguirem defensant-vos en tot moment com ho hem fet fins ara.

Sempre Mossos d’Esquadra.