SITUACIÓ DE LA RECLAMACIÓ D’OAC I SALA

by | abr. 23, 2021 | COMUNICATS JURÍDIQUES, COMUNICATS USC

L’abril del 2018, des de l’SME vam impulsar una campanya de reclamació d’afectació als llocs de treball d’OAC i SALA. L’objectiu d’aquella reclamació, era assolir que les places d’OAC i SALA fossin reconegudes com a especialitats de nivell 2, tal com ho indica el pla de carrera.

El setembre de 2019 us informàvem que des d’aquest sindicat, continuàvem endavant amb la reclamació i passàvem a interposar accions judicials davant els Tribunals competents.

Actualment, ens esteu fent arribar algunes consultes sobre si encara us podeu afegir a aquesta reclamació. Des de l’SME us informem que si es compleixen els requisits, els afiliats i afiliades que així ho desitgeu, encara sou a temps d’afegir-vos a la reclamació que vam iniciar.

Per tot plegat, si algun afiliat o afiliada de l’SME està interessat a afegir-s’hi, només cal que es posi en contacte amb [email protected].

Una vegada rebut el correu electrònic, des dels nostres serveis jurídics t’assessorarem de la procedència de la reclamació i de les possibles accions a realitzar.