SOBREPASSEM ELS 200.000 EUROS ACONSEGUITS. A DIFERÈNCIA D’ALTRES SINDICATS, NO COBREM PERCENTATGES

by | juny 17, 2021 | COMUNICATS JURÍDIQUES

Més de 200.000 euros aconseguits per als nostres representats i representades en conceptes d’indemnitzacions, és la xifra que els nostres serveis jurídics han aconseguit en aquests últims tres anys. Tot això sense comptabilitzar els diversos procediments que encara estan en tràmit, tant en via administrativa com en via judicial.

A més a més, a diferència d’altres sindicats, sense demanar percentatges de diners a canvi. Simplement, pel fet d’estar afiliat a l’SME i comptar amb els nostres serveis jurídics.

Unes indemnitzacions que des del primer moment se n’hauria de fer càrrec l’Administració, però que al final no és així: ha de ser l’SME qui, mitjançant els seus serveis jurídics, aconsegueixi aquestes compensacions pels agents afectats/des.

Vergonyós com el Departament d’Interior es treu de sobre una feina que hauria d’assumir i que en canvi la deixa en mans dels sindicats. Portem massa anys en aquesta situació i, per sort, cada vegada més a prop de què l’SME aconsegueixi que sigui l’Administració qui es faci càrrec d’aquesta funció.

Mentrestant, seguirem defensant-vos aferrissadament com ho hem fet fins ara.

Sempre Mossos d’Esquadra.