Suspesa la promoció territorialitzada

by | març 10, 2023 | COMUNICATS REUNIONS

Avui divendres la Subdirecció de Recursos Humans ens ha informat que queden suspesos els concursos de promoció territorialitzada.

El motiu de la suspensió és perquè cal garantir el temps de permanència territorial mitjançant un Decret i això requereix molt de temps.

També queda suspès el concurs previ que havia de servir per què les persones que ja fa un temps són a la categoria tinguessin opció de guanyar el lloc de treball i evitar que persones que acaben d’accedir a la categoria puguin accedir abans a aquests llocs, per davant que els que hi porten més temps.

Per tant, ens informen que en un termini aproximat de 3 o 4 setmanes es publicaran els concursos de promoció en la modalitat que sempre s’han publicat, és a dir, sense territorialitzar.

Recordem que s’oferiran 369 places de caporal/a, 170 places de sergent/a i 96 places de sotsinspector/a.
Hi haurà un 35% de places reservades a dones en la categoria de caporal/a i un 25% per les categories de sergent/a i sotsinspector/a.
No avançaran als sindicats les bases abans de la publicació ni tampoc el temari.

Altres detalls:
  • S’incorpora la gravació de la prova oral per la categoria de sotsinspector/a
  • Es manté la prova física a totes tres convocatòries
  • Les persones que acreditin estar embarassada podran demanar ajornament de la prova física. Si aquest ajornament passa fins a la següent convocatòria, se’ls mantindrà el número d’ordre de la convocatòria anterior.

Sempre Mossos d’Esquadra