Vies no vàlides de comunicació

by | juny 30, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Al llarg dels últims anys, hem tingut nombroses queixes d’agents en relació amb la manera que tenen algunes Oficines de Suport en comunicar els canvis de planificació.

Unes queixes de les quals n’hem donat trasllat directament i en tota mena de reunions i òrgans d’afectació.

Davant d’aquests fets, l’Administració ens va informar que els canals vàlidament establerts per comunicar els canvis en la planificació, són els següents:

  • Contacte directe mitjançant trucada telefònica.
  • Contacte directe a la mateixa comissaria.
  • Mitjans de publicació habituals al centre de treball, sempre que l’agent els pugui consultar in situ perquè es troba treballant.

Tot i això, ens trobem en situacions on s’envia un correu electrònic, un whatsapp o un missatge a la bústia de veu, i es dóna per suposat que l’agent està assabentat de la comunicació que es vol transmetre.

Aquesta pràctica d’ús d’aquests mètodes per fer comunicacions relacionades amb canvis de planificació, i altres, cada vegada més estesa entre comandaments i oficines de Suport, cal saber que NO es considera vàlida per fer-ho.

Per tant, insistim, el whatsapp, el correu electrònic, els missatges a la bústia de veu, etc., no son canals establerts per a comunicar canvis de planificació, activar efectius, ni fer cap altre tipus de comunicació oficial.

Aprofitem per recordar que quan s’està lliure de servei, no hi ha cap obligació d’estar en disponibilitat i, per tant, d’atendre aquests mitjans en dies lliures de servei.

Com sempre, per a qualsevol dubte o suggeriment, no dubtis en contactar-nos.

Sempre Mossos d’Esquadra