AMPLIACIÓ TERMINI GAUDIMENT AP’S

by | des. 20, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Un any més, tornem a arribar a les dates Nadalenques, molt propers per arribar a final d’any policial. Novament, ens trobem amb diverses problemàtiques a propòsit del gaudiment de les hores d’assumptes personals.
Fa temps que detectem que s’estan desestimant sol·licituds de permisos per assumptes personals per necessitats de servei (Manca de personal) i això comportarà que les hores d’assumptes personals que disposen els/les agents, en arribar el final de l’any policial en curs, no s’hauran pogut gaudir.
No només ens trobem amb aquesta casuística que és la majoritària dins el CME. També existeix altres situacions, com és el cas dels concursos de promoció actualment en marxa on les persones aspirants ja estan en la fase de pràctiques i els és impossible de poder gaudir d’assumptes personals abans de finalitzar l’any policial atenent a què això els faria impossible ser avaluats.
Altres condicionants com l’augment en les últimes setmanes dels casos COVID, així com les possibles males prediccions futures enfront de la pandèmia, també comporten la no possible disposició del gaudiment dels AP’s, per diferents motius.
Per tot plegat, des de l’SME hem registrat un escrit adreçat al Director General de la Policia el Sr. Pere Ferrer, sol·licitant que es donin les instruccions necessàries perquè es modifiqui la data límit de gaudiment dels permisos per a assumptes personals més enllà de la data establerta a 31 de gener de 2022.

Sempre Mossos d’Esquadra