CONSELL DE LA POLICIA 3 DE SETEMBRE 2021

by | set. 6, 2021 | COMUNICATS REUNIONS

Aquest passat divendres es va reprendre el Consell de la Policia que es va iniciar el passat 30 de juliol. Aquests són els temes que s’hi van tractar:

Pla de carrera, horaris i millores: Quan s’hagin emès les conclusions del Pla de Carrera professional d’USC, es constituirà un grup de treball d’horaris per tal de mirar
de modificar el Decret 146/1996, regular l’horari especial específic, etc.
Especialitat per URIA i ACD Les Corts: Sol·licitem que aquests llocs de treball siguin reconeguts com a especialitats de nivell 2. Prefectura respon que ara mateix no és possible reconèixer-les com a especialitat donat que no està previst al Pla de Carrera. Des de l’SME seguirem treballant per revertir aquesta situació en aquests llocs que clarament per les seves especificitats requereixen incentius laborals.
Nova Uniformitat: Les últimes informacions que ens exposen és que la nova uniformitat està previst de lliurar-la a finals de la primavera o principis d’estiu de 2022.
Parc Mòbil: Es preveu incorporar 382 nous vehicles aquest mes de desembre de La previsió és que aquests nous vehicles incorporin material de dotació com
escut, cascs, i defenses. Mentrestant esperem l’arribada dels nous vehicles, en massa destinacions continuarem amb vehicles sobrepassats de quilòmetres i amb deficiències.
Paga COVID: Es denega definitivament una compensació econòmica (paga COVID) per l’esforç fet al llarg de la pandèmia. Un altre cas que mostra la falta de veritat per part de
molts dels nostres governants que no atorguen la compensació econòmica promesa.
Pagament dispositiu URNA 14F: El pagament del dispositiu eleccions del 14 de febrer de 2021 es farà efectiu el pròxim 9 de setembre.

El Consell de la Policia es reprendrà el dia 13 de setembre de 2021 per tractar tota la resta de punts pendents de l’ordre del dia que no han estat possible debatre.

Sempre Mossos d’Esquadra