ON ESTÀ EL RESPECTE?

by | set. 20, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Un altre cap de setmana amb incidents pels denominats “botellots” En aquesta ocasió, el més “mediàtic” i lamentable ha estat a Tiana. Massa dies d’aquest vandalisme, massa incidents, massa silencis i inacció d’aquells que ens governen i ens han de defensar. Tot plegat, esperpèntic, vergonyós, i lamentable.

Com a representants dels treballadors/res policials a Catalunya, no permetem el “tot s’hi val”! No només és Tiana. És Llinars, és Barcelona, és Girona, és Lleida, és Tarragona i, és i són, infinitats de municipis d’arreu de Catalunya.

És una darrera l’altra. El despropòsit és màxim i l’esgotament és generalitzat, tant per a vigilants municipals com per als policies locals i la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra. Escassetat d’efectius, mancança de materials, falta de respecte “patrocinat” en massa casos per estaments governamentals i judicials, etc.

Cansats de governants silenciosos per un grapat de vots.
Fins a dalt dels càrrecs enganxats a la cadira sense importar-los l’entorn.
Preocupats per l’increment d’aquests grups de població del tot s’hi val.
Molestos per aquestes i moltes altres qüestions impròpies contra la policia.

Parlament, Govern, Departament d’Interior, DGP, SGRH, Ajuntaments, Òrgans judicials… ESPAVILIN! Tots plegats des dels seus àmbits competencials i funcionals, tenen l’obligació de treballar per la seguretat del país. Posin solucions ja, o això ja no hi haurà qui ho aturi.

Mentrestant, des de l’SME agraïm a la part de societat que ens encoratja a seguir treballant dia rere dia per la convivència i seguretat de la ciutadania. Aplaudim la gran professionalitat mostrada per tots i cadascun/a dels Vigilants Municipals, Policies Locals i Moss@s, davant la missió de vetllar pel compliment de les mesures establertes per les autoritats sanitàries per fer front a la COVID.

Urgeix coherència, urgeix justícia i sobretot, urgeix lleialtat, defensa i respecte. Som policies!