RETORN DEL 100% DE LA PAGA EXTRA DEL 2014

by | oct. 19, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Ahir dilluns 18 d’octubre es va reunir la Mesa General d’Empleats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC). En l’esmentada reunió es va acordar que a la nòmina del mes vinent de novembre, el Govern abonarà el 100% de la paga extra pendent de 2014.

A canvi de poder recuperar íntegrament la paga de 2014 aquest mes de novembre, s’ha acordat continuar la negociació per altres preceptes i, així, retribucions com “la bufanda” on hi havia previsió de fer efectiu un pagament del 50% aquest 2021, no es faria fins a l’any vinent. D’aquesta manera, possiblement es recuperaria el 50% el 2022 i per al 2023 recuperaríem el 100% d’aquest complement.

Sense cap mena de dubte, és evident que el retorn de la paga és una bona notícia pels treballadors/res públics de Catalunya, però per a res és un èxit, ans al contrari. Des de l’SME, considerem que complir amb el deure de pagament envers els teus assalariats és una obligació, com també ho poden ser les diferents obligacions que els treballadors/ciutadans tenim enfront l’Administració i toca complir-les.

És inacceptable i mai més es pot repetir, el fet que una Administració trigui 7 anys a pagar un deute als seus treballadors/res.

Sempre Mossos d’Esquadra.