14 F. PAGUIN A TOTHOM QUE PERTOCA!

by | abr. 6, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Al marge dels aldarulls i els actes violents patits aquests dies, les reclamacions sindicals per diferents motius segueixen el seu curs.

El passat 9 de febrer es publicava una Nota informativa en relació al pagament de la gratificació per la participació del cos de Mossos d’Esquadra en el dispositiu policial de les eleccions al Parlament de Catalunya convocades el 14 de febrer de 2021.  

A l’esmentada nota, s’informava que l’import d’aquesta gratificació seria de 152 euros per agent i que en tindrien dret els serveis que participessin directament en el dispositiu ESCÓ 2021 el dia de les eleccions.

Amb l’objectiu d’evitar possibles retallades amb agents a qui se’ls vulgui deixar fora del cobrament d’aquest import, el passat dimarts 16 de febrer, des del SME vam adreçar escrit a SGRH tot recordant-li el redactat de la Nota que des de la mateixa SGRH van efectuar.

Amb aquell redactat de la nota informativa, no s’hi val a fer trampa, i han de quedar clars alguns conceptes: 

  1. No solament el fet d’haver estat fent vigilància al col·legi electoral seria participació directa en el dispositiu ESCÓ 2021. Participar en un dispositiu són més situacions que això.
  2. També ho és el fet d’haver fet relleus als agents dels col·legis per a què aquests poguessin fer els àpats o altres qüestions .
  3. També és participació haver de tramitar oficis a la junta electoral tot prestant servei a OAC.
  4. Com també ho és sense cap dubte, el fet d’haver estat planificat expressament per a treballar tenint jornada de festa, i tot, com a conseqüència de les referenciades eleccions.
  5. I així, unes quantes i nombroses casuístiques més.  

No busquin el que no toca, compleixin com ho hem fet moss@s, 

i paguin a tothom que pertoca la gratificació dels 152 euros.