Curs preparació oposició de caporal/a i sergent/a

by | abr. 18, 2023 | COMUNICATS FORMACIÓ

El sindicat SME t’ofereix un curs de preparació per a la convocatòria de concurs oposició de Caporal/a i Sergent/a.
El curs es farà en línia, mitjançant la plataforma educativa del sindicat “campus virtual”.

· Curs per a Caporal/a:

  1. Inclou la preparació de la primera prova, amb temari i exercicis tipus test, amb un e-mail de consultes i resolució de dubtes.
  2. Té un preu de 130€ persones afiliades i 180 € no afiliades.
  3. Opció de preparació de proves físiques: cursa llançadora i press banca.Qui ho consideri, existeix la possibilitat de preparar la prova o entrenar per un preusubvencionat per sessió.
  4. Possibilitatdepreparaciódeprovespsicotècniques.Opcionalment, oferim també la preparació complerta d’aquesta prova, centralitzada a Granollers (90€ preparació i realització psicotècnic i 90€ preparació entrevista).

· Curs per a Sergent/a:

  1. Té el mateix format que el de Caporal/a, però a les físiques només hi ha la cursa llançadora. Hi ha una prova que és un cas pràctic escrit, que també es prepararia dins del preu del curs.
  2. El cost del curs és de 150€ persones afiliades i 200 no afiliades.

En ambdós casos, tant si es realitza el respectiu curs com si no, existeix la possibilitat d’obtenir el temari en paper per un import de 33€ amb enviament inclòs. (El preu serà de 45€ per a les persones no afiliades que vulguin el temari i no estiguin fent el curs)

Recordar-te també, que mitjançant el teu delegat/a de referència, tens l’opció de sol·licitar i rebre via WhatsApp el respectiu temari en format Pdf.

Per a més informació dels cursos, podeu contactar amb el nostre responsable de formació, Andreu Ramos a través del Mail [email protected] o del telèfon 679 96 53 44