JUBILACIÓ ANTICIPADA L’ANY 2022

by | oct. 22, 2021 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS TRÀNSIT, COMUNICATS USC

Com ja us hem anat informant, aquestes darreres setmanes ens hem reunit amb la majoria de grups parlamentaris (llegir comunicat de 15 d’octubre).

A banda dels grups parlamentaris, també vam tenir reunió amb el Conseller d’Interior, el Secretari General d’Interior i el Director General de la Policia. Un dels temes urgents, i sense dubte el més important que vam traslladar i debatre en totes aquestes reunions, va ser el de la jubilació anticipada. La prioritat en aquesta qüestió, era aconseguir que en els pressupostos de la Generalitat per al 2022, s’hi inclogués una partida específica per aquesta finalitat. Setmanes endarrere ja informàvem que aquesta inclusió pressupostària no s’havia executat i calia incidir des de diferents àmbits per tal que la Generalitat inclogués aquesta partida econòmica (llegir comunicat de 17 de setembre).

De tot plegat, al final n’hem sortit amb el missatge de què en els pressupostos de la Generalitat per al pròxim 2022, hi haurà inclosa aquesta partida pressupostària específica per a la jubilació anticipada al CME, de la qual fèiem esment.

Per tant, avui podem dir que estem més propers de l’objectiu, que no és altre que assolir aquest dret del qual la gran majoria de cossos de policia ja disposen. Hauran estat temps d’esforços, reunions, reivindicacions, etc., on ara si, podrem dir amb molta probabilitat, que l’any vinent la jubilació anticipada al CME serà una realitat.

Sempre Mossos d’Esquadra