LLEGEIX COMPANY/A! DEMÀ POTS SER TU!!!

by | maig 13, 2022 | COMUNICATS JURÍDIQUES

Fa uns dies us anunciàvem l’èxit assolit pels nostres serveis jurídics en haver aconseguit que l’Audiència de Barcelona declarés innocent al company d’ARRO Lleida al qual li sol·licitaven 5 anys de presó i inhabilitació de càrrec per uns fets que no havia comès.

Clica per veure comunicats “Gran èxit dels nostres serveis jurídics. El company d’ARRO Lleida és innocent”, i “Les realitats del judici al Mosso ARRO Lleida”.

Passats els dies, l’acusació particular representada per l’Associació de nom IRÍDIA, que es fa dir defensora dels drets humans, ha presentat recurs.

Al llarg d’aquest llarg temps, tant l’advocada de l’associació IRÍDIA Srta. Sonia Olivella, com la Co-Directora Srta. Anaïs Franquesa, han fet públiques greus acusacions contra el company INNOCENT.

“Avui ha finalitzat el judici a l’Audiència Provincial de Barcelona contra un mosso que va colpejar amb el bastó policial directament al cap d’un manifestant.” “… aquesta actuació no és proporcionada i no es pot acceptar un cop amb el bastó policial al cap perquè està prohibit”. “Són uns fets molt greus”
“Irídia portem a judici a l’agent de Mossos d’Esquadra que va colpejar en Francesc”
“… veient com un agent de Mossos d’Esquadra colpeja al cap directament a una persona”

Assenyalar públicament i indegudament a una persona INNOCENT no hauria de ser la praxi d’una organització que manifesta defensar els drets humans. El company mai va causar cap ferida, i així ho vam demostrar i guanyar en seu judicial!!! I així ho continuarem fent!!!

Ara, fent ús legítim del dret que tenen a presentar recurs, IRIDIA utilitzarà part dels 224.044 euros rebuts aquest passat 2021 de subvencions públiques, per continuar acusant a una persona plenament INNOCENT.

Una organització que estem pagant tots els ciutadans i ciutadanes mitjançant aquestes subvencions públiques que els permeten muntar el seu “xiringuito”, per a després, mitjançant el seu germà de “La directa” i fotoperiodistes de torn, continuar alimentant les notícies del tot s’hi val contra Mossos.

L’odi cap a nosaltres els professionals de la seguretat pública, és tan gran, que no els permet assumir la realitat d’haver perdut un judici on van acusar i continuen acusant una persona completament INNOCENT i que mai va produir una ferida pel qual se’l jutjava.

Ara, tornen a començar en un altre intent de desprestigi absolut i acusacions gratuïtes, inclús fins al punt d’únicament valorar la petita escletxa que els queda d’aquest judici. L’argument d’un únic vot favorable d’un magistrat.

El requadre resum que hem fet sobre algunes qüestions, i acreditat en seu judicial, no ho esmenten.

LES SEVES VERSIONSLA NOSTRA REALITAT DEMOSTRADA
La manifestació era pacífica.Ens van llençar pedres, llaunes de beguda, encenedors i altres objectes així com donar cops de pal amb les banderes cap a la línia policial.
Els manifestants no van moure les tanques policials.S’aporten imatges amb llançament de tanques cap als policies.
Les dels seus testimonis. Habitualment els fotoperiodistes de sempre que el seu modus vivendi, és aquest.Mostrar al Tribunal, les contradiccions d’aquests testimonis “antipolicies” de mena.
La Sentència, “finament” titlla de mentiders a aquests testimonis.
El mosso era el més alt de la línia sense dubte.Hi havia nombrosos efectius més alts que el mosso acusat.
Haver vist amb plena certesa que l’agent x és el causant de la lesió.El que van fer, fou buscar un agent fàcil d’identificar, sense importar-los que aquell treballador públic no sigui responsable d’aquella possible ferida.
Vam demostrar que no ho van veure amb plena certesa i que l’acusat no havia estat.
De l’informe de la forense n’extreuen que la ferida es produeix per una defensa policial.La forense manifesta que pot ser una defensa, com pot ser qualsevol objecte projectat.
Deixa clar qualsevol objecte que impacti.

Al marge dels 5 anys de presó i inhabilitació de càrrec, IRÍDIA pels 7 punts amb 1 dia de baixa, reclamava 1.733,62 euros
I entre tot plegat, dimarts 10 de maig es publicava aquestes informacions a les xarxes:
IRÍDIA i La Directa començaven nova campanya contra el company ARRO Lleida

El mateix dia, minuts abans, passava això amb la nostra Conselleria d’Interior.

Cal informar que ni el Conseller, ni cap alt càrrec d’Interior ha felicitat al company INNOCENT per la Sentència absolutòria inicial.

Tampoc hi han contactat per si el treballador públic de professió Policia de la Generalitat de Catalunya- Mossos d’Esquadra, requerís alguna mena de suport del tipus que sigui.

Un company INNOCENT llargament acusat sense cap mena d’escrúpols per l’organització IRIDIA.

Mentre tot això passa, mentre la inseguretat ciutadana creix, la reincidència delictiva és extremadament greu, davant aquesta percepció latent generalitzada dins el cos del tot s’hi val contra els Mossos, etc., nosaltres l’SME, si estarem on hem d’estar Conseller. Al costat dels nostres!
Al costat dels companys i companyes Mossos d’Esquadra!!! Els/les de veritat i de la veritat!!!

Sempre Mossos d’Esquadra