Resum Reunió Regional RPCT 14 de setembre del 2022

by | set. 16, 2022 | COMUNICATS REUNIONS

Us donem trasllat de les qüestions tractades per l’SME en la referenciada reunió.

Àrea de trànsit

Preguntem per si es coneix alguna dada de les noves incorporacions.
Ens responen que es desconeix ara com ara quants efectius vindran destinats a Tarragona, Montblanc i Vendrell.

Millores en els vestidors de Tarragona i Salou

Ens informen que a l’ABP de Tarragona, les obres per a la millora de la climatització, hi ha la previsió que per a finals de 2023 estiguin realitzades i funcionant en perfectes condicions.
Al CD de Salou no es té cap informe ni positiu ni negatiu i, es desconeix com està el procés per poder iniciar les obres de millora. Tanmateix, es donarà una resposta el més ràpid possible un cop es tingui.

Pantalles ordinador

A la reclamació pel que fa a poder atorgar dues pantalles d’ordinador, per així poder agilitzar la feina a companys/es, caps d’OAC, Investigació, etc.
La resposta ha estat NEGATIVA per part de la DSIP indicant que en aquests llocs de treball no els hi corresponen dues pantalles per ordinador.

Enllumenat Sala 112 Reus

Des de l’SME continuem reclamant que ens donin data per a les reformes de llum per la Sala 112 de Reus. Tenim coneixement que l’estudi i el pressupost està realitzat. Se’ns informa que es continua sense tenir data d’inici d’aquestes obres.

USC / APEN / Trasllats

S’ha tingut coneixement que existeix una problemàtica sobre el reforç d’USC a APEN, ja que en algun cas, USC s’ha quedat sense efectius per gestionar els trasllats d’APEN en sumar-li els trasllats dels mateixos detinguts de l’ABP.
La resposta ha estat que es continuarà fent el servei, perquè cal unir esforços entre tots per poder arribar a cobrir la totalitat dels trasllats.

CD Montblanc/ ABP Valls

A la reclamació de què agents de Montblanc continuen fent servei de garjoles a l’ABP de Valls i sol·licitar si es pot finalitzar aquest servei.
Ens comuniquen que en principi es continuarà fent donat que la CD de Montblanc, depèn de l’ABP de Valls i han d’anar a reforçar l’esmentada ABP.

Vehicles Fures Salou

S’exposa a la reunió, que el grup de Fures de Salou tenen els 2 vehicles destinats en aquest grup, en mal estat i sense poder ser operatius per problemàtiques d’ITV i altres. Es demana quan podran ser reparats i novament ficats a la circulació.
No obtenim resposta concreta ni data sobre quan podran ser reparats i entregats.

Efectius pràctiques

Actualment, des de la regió no es disposa de cap mena d’informació respecte a aquests efectius que el mes vinent acaben el període de pràctiques.

Seguirem totes aquestes qüestions i altres que en vagin sorgint de ben a prop, amb l’objectiu de trobar solucions tan aviat com es pugui i, amb les màximes garanties.

Per a qualsevol qüestió o suggeriment, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Sempre Mossos d’Esquadra