Reunió Regional RPCT 14 de Desembre

by | des. 16, 2022 | COMUNICATS REUNIONS

Us donem trasllat de les qüestions tractades per l’SME en la referenciada reunió:

ARRO i Trànsit

Des de Regió, ens informen que s’ha demanat a Prefectura un concurs d’oferiment en comissió per ARRO el qual està a l’espera, de si aquesta petició serà acceptada o no. Aviat, ha de sortir el nou concurs de Trànsit i, aquest preveu poder tornar a garantir un escamot 5 per Montblanc.

Nova uniformitat

Administració ens va informar que a dia 14 de desembre, estan arribant a la Regió els palers que contenen la nova uniformitat. Aquesta nova uniformitat es distribuirà segons arribi i el més ràpid possible entre els agents i comandaments. La distribució més ràpida serà la d’entregar-la durant el torn de matí de cada agent, fent que els 5 escamots puguin ser proveïts de tot el material.

Problemàtica vestidors CD Salou

Ens informen que no existeix avui dia resposta per part d’Infraestructures sobre la problemàtica d’espai als vestidors a l’CD de Salou i sobre els mòduls prefabricats.

Audició amb Sala 112 Reus

Sobre el problema de l’audició i comunicació amb la Sala 112 Reus i les dotacions policials, s’ha elevat a RESCAT perquè mirin de trobar la solució. Existeix un mal funcionament que provoca que tant l’operador com els agents al carrer, tinguin un mal àudio entre ells creant pics i baixades de so, sense que la persona intervingui en la manipulació.

Valls. Climatització i màquina Vènding

Administració ens informa que estan ficant solució al problema de la temperatura en diferents zones de la Comissaria de Valls. Ens garanteixen que estan al damunt del problema i que tots els despatxos tindran una temperatura de 19 graus i mai inferior aquests. Sobre la màquina de Vènding de l’ABP Valls, s’ha consultat la petició per canviar-la per una de més gran, amb més productes i, ens traslladen que el cap de comissaria, veu innecessari el canvi d’aquest motiu pel qual es continuarà amb la que ja existeix.

Vehicles intervinguts ABP Vendrell

S’està gestionant una solució per treure els vehicles de dins de l’ABP del Vendrell amb l’Ajuntament i la Policia Local. Es preveu poder utilitzar algun tipus d’espai o nau per tal de poder dipositar allí els referenciats vehicles.

Pressupost Vehicles 2023

L’Administració informa que per aquest 2023, s’ha rebut un pressupost alt, per tal de poder reparar els vehicles que tenen incidències i que, per tant, no estan amb ús.

Efectius 28a i 29a

Ens informen que ara com ara no es té previst la mobilitat d’aquests agents. Per tant, de moment continuaran fent el servei al destí on estan.

Per a qualsevol qüestió o suggeriment no dubtis a contactar amb nosaltres.

Sempre Mossos d’Esquadra