Reunió Sales Comandament 23 de maig

by | maig 26, 2023 | COMUNICATS ALTRES

El dia 23 de maig de 2023 es va fer la reunió on l’SME va participar juntament amb altres sindicats i amb la presència de l’Intendent Bayarri i part de l’Administració.

En el primer punt de la reunió es va parlar de com queden les Sales ara com ara dins de l’organigrama i d’unificar la forma de treball i se’ns va donar l’explicació següent:

  • Les Sales del 112 amb el nou Decret d’Estructura, dependran directament del Centre de Comandament de Prefectura.
  • La forma de treballar serà per totes les Sales Igual, unificant criteris i utilitzant una mateixa intranet amb un Portal de Sala, el qual un Operador de la Sala Metro Nord, pugui posar-se a una conferència de la Sala 112 de Reus i a la inversa també.
    D’aquesta manera, es garanteix que si per un motiu greu, una sala cau o té un problema greu de cobertura, un operador d’una altra Sala pugui gestionar els incidents.
  • S’ha demanat una xarxa d’internet independent a la resta del cos per evitar la falta de cobertura i caigudes constants que es té a sala, però el competent amb el tema econòmic (DESIP) és qui ha d’autoritzar a iniciar aquest projecte.

Models d’Horari per Sales.

Ens informen que s’ha creat 3 models d’horari per Sala, aquests la setmana que ve s’elevaran a Prefectura per la seva aprovació i un cop aprovats caldrà negociar amb els sindicats sobre ells.

Nivell 2 de Sala.

Sobre el nivell 2 a Sala ens informa l’Intendent Bayarri que tot i que l’any 2006 hi va haver un acord signat per elevar Sala a Categoria de Nivell 2, avui dia no existeix cap notícia de què això s’hagi de fer efectiu.

Hores Extres per època d’estiu.

L’Intendent manifesta que existeix una petició per poder tenir una bossa d’hores per l’època d’estiu, però que no ens pot informar de quantes hores es disposen. Si ens pot dir que el gran volum d’aquestes hores aniran a la Sala 112 de Reus, ja que és la Sala que més kilòmetres té de costa i on més concentració de persones hi ha en aquestes èpoques.

Sempre Mossos d’Esquadra