SAP i SME facilitaran l’assistència a la concentració del dia 7 de novembre

by | oct. 30, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Ambdues organitzacions pagaran autobusos a la seva afiliació per a poder-hi assistir. Requisit indispensable: que vagin absolutament plens.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) som conscients que la situació actual, provocada també i especialment per la signatura del darrer acord, és insostenible.

El Departament d’Interior segueix ignorant les principals reivindicacions del cos de mossos d’esquadra i per aquest motiu s’ha convocat la concentració el proper a les 11:00 hores del proper  7 de novembre davant les portes del Parlament de Catalunya, aprofitant el debat específic sobre seguretat que s’hi desenvoluparà.

Per aquest motiu i per facilitar l’assistència, ambdues organitzacions sindicals pagarem autobusos per a què tu i tota la teva comissaria pugueu venir i així esser més reivindicant les nostres demandes. Només hi haurà una condició: els autobusos han d’anar absolutament plens!!!!

Per tant, organitza’t amb els companys i companyes que consideris. Emplena un autobús (sigui de 30 o de 60 places) i si és així, posa’t en contacte amb els delegats o delegades del SAP o de l’SME i nosaltres assumirem el cost del trajecte.

La mobilització col·lectiva és imprescindible! Estem davant un moment vital per al nostre col·lectiu i tots i totes som imprescindibles. Siguis de Barcelona, de les Regions Metropolitanes o de “comarques” no pots faltar.

SAP-SME Junts, serem millors!