MENTRE MOSS@S ENS JUGUEM EL FÍSIC, EL DEPARTAMENT NO TRAMET LES ACTES I DENÚNCIES: EXIGIM EL PAGAMENT DE LA GESTIÓ DE LA COVID-19!

by | set. 30, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Des de l’SME hem registrat petició sol·licitant la rectificació en la NO bonificació al Cos de Mossos d’Esquadra en la gestió COVID. Volem ser remunerats per aquell esforç i increment dels riscs que els efectius vam patir.

La tarda del passat 17 de març de 2020, l’SME vam enviar una enquesta de caràcter voluntari i anònim. L’objectiu era poder disposar de més informacions en respecte a les situacions que s’estava patint a les diferents destinacions en referència al material EPI per fer front a la COVID-19. En només 2 dies, tot i la dificultat del moment sòciolaboral existent, 455 companys/es ens feien arribar les seves apreciacions.

En aquella data, arran d’informacions que rebíem, així com de diferents gestions efectuades pels nostres delegats/des, érem coneixedors de massa mancances que s’estaven produint. La situació estava sent desastrosa en l’àmbit general.

Aquella enquesta, tot i ràpida per la celeritat que requeria, ens va servir per disposar de més dades que confirmessin la situació real i pèssima en què estàvem treballant els efectius del cos de mossos d’esquadra davant del perillós virus.

Aquestes van ser les estadístiques dels resultats:

Únicament un 11’6% va aprovar la gestió que s’estava duent a terme, mentre que un 35’2% donava un “0” a la gestió realitzada.

Tot i haver patit aquesta pèssima gestió i els riscs a què es va sotmetre als efectius de moss@s, el Govern de la Generalitat de Catalunya, va prendre la decisió que no som mereixedors de percebre una retribució addicional pel treball efectuat en la gestió COVID.

Mentrestant, pel que sembla, infinitats d’actes i denúncies aixecades per no complir amb les normes establertes, no s’han tramès. VERGONYÓS!

Siguin savis i rectifiquin, l’esforç efectuat per moss@s ho mereix.