PER QUAN UNES ESQUADRES QUE SENTIM COM A PRÒPIES?

by | oct. 25, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Passa el temps i cada any es repeteix la mateixa història.

Dia de les esquadres, una data de la qual totes i tots els moss@s ens n’hauríem de sentir orgullos@s. Un dia important de reconeixement a la nostra feina que al final, un any més, és un dia qualsevol per a la gran majoria de treballadors/res del cos.

Medalles i felicitacions a banda i banda, i presència habitual d’alts comandaments amb l’uniforme de gala carregat de medalles que van sumant any darrere any.

Un elevat nombre de felicitacions i medalles que es lliuren a persones que no viuen el dia a dia de la feina policial al carrer, que no han fet detencions meritòries, que no han salvat vides, que no han patit lesions considerables en acte de servei.

Molts policies que realment se l’han jugat al carrer, els qui han salvat vides, els qui han fet detencions meritòries, etc., aquests, en massa casos, un any més no tenen ni felicitació, ni medalla.

Una vegada més, massa situacions on no es reconeix l’esforç i la vàlua dels qui realment ho donen tot per la seguretat de Catalunya.

En resum, un dia de les esquadres que malauradament encara no el sentim com a nostre i que ja fa massa anys que és així.

Un any més, l’SME no hem assistit a l’acte de celebració del dia de les Esquadres. Podrà semblar irrellevant, però aquesta ha estat la nostra humil manera de reconèixer la gran tasca que fan els/les moss@s al llarg de tot l’any, i en especial la d’aquells i aquelles que una vegada més no se’ls ha tingut en consideració i no serà perquè no ho mereixessin.

Sempre Mossos d’Esquadra.