REUNIÓ REGIONAL RPTE 14 DESEMBRE 2021

by | des. 16, 2021 | COMUNICATS REUNIONS

Vehicles: En l’actualitat hi ha 88 vehicles a la regió. 46 vehicles logotipats i 18 vehicles no logotipats, 16 motocicletes logotipades i 8 no logotipades. Es preveu que es renovin 6 vehicles, com a mínim.


Seguretat comissaries:
– La videovigilància de les comissaries (renovació de càmeres) està per licitar i es preveu que es faci al gener, el termini d’execució és d’11 mesos, per tan fins finals any vinent no estarà fet.
– Tanca perimetral de la seu de la regió, s’ha endarrerit perquè el terra no era prou ferm i s’han hagut d’enfonsar més els pilars, en uns 7 dies estarà finalitzat.


Dietes: Les dietes que pertoquen als agents de la marítima, per la realització del curs ISPC, són les mateixes que per la resta de cursos. Més de 15 dies durada han de demanar residència obligatòria.
Actualment, ja s’ha gestionat les dietes corresponent al període de juny 2020 a gener 2021. Les dietes posteriors a 1 de febrer i fins a la fi del curs està previst que es gestionin abans fi de gener de 2022.

Cap de torn: El servei de cap de torn regional finalment estarà compost per 1 sots i 4 sergents (un ha sortit d’escamot). Fins ara s’han estat formant al respecte fent estades de dos o tres dies a les diferents ABP’s, trànsit, ARRO… han fet visites amb formació diversa al 112, nuclear…, Tenen una previsió de cobrir horaris de tarda/nit majoritàriament i enfocats a cobrir sobretot festes assenyalades o esdeveniments puntuals.

Caporals: S’han incorporat 14 nous caporals a la regió i s’han destinat 2 USC Tortosa, 1 USC l’Ametlla de Mar, 3 USC Amposta, 3 USC Gandesa, 4 USC Mora d’Ebre i 1 ART.

Investigació: En referència a les guàrdies presencials d’investigació no s’està generant romanent, les hores es compensen durant la setmana posterior.


Material COVID a Mora d’Ebre: Se’ns informa que hi ha material i no en falta. Que fins ara, s’ha comprovat que es repartia molt més material que a comissaries amb més del doble d’agents i el que s’ha fet és un control més exhaustiu del repartiment. Amb tot, si algú creu que en necessita més, el cap de l’ABP es compromet a cobrir les necessitats de qui individualment necessiti més material.

ARRO: Pel que fa al nou model d’ordre públic, a la regió no saben de com serà, ni els horaris que tindran. Actualment, hi ha un grup de treball d’horaris a tot els cos i que també es tractarà aquest horari concret (pròxima reunió serà al gener).

Segona activitat: En l’actualitat, de segona activitat a la regió segons la RLT són 14.

Concurs general: No tenen cap informació referent a les places que poden sortir a la regió.

Diversos:
– S’ha demanat un microones per reemplaçat un que hi ha trencat a Gandesa, imminent reposició. – Soroll màquines vending. A finals d’any hi ha licitació. Si qui la guanya és la mateixa empresa que hi ha ara, s’ha compromès a canviar les màquines per unes amb menys soroll.


Sempre Mossos d’Esquadra