Més de 3.500 signatures recollides en una setmana!

by | febr. 13, 2024 | COMUNICATS ALTRES

SAP i SME continuem amb la campanya de recollida de signatures a totes les Comissaries de Catalunya per exigir al Govern millores retributives per a tots els efectius de Mossos d’Esquadra.

La setmana passada, mitjançant els nostres delegats i delegades, vam iniciar una campanya de recollida de signatures amb un clar objectiu, MILLORES RETRIBUTIVES SENSE CONDICIONANTS i EXCEPCIONS.

Volem agrair la gran acollida que ens esteu mostrant davant d’aquesta acció reivindicativa, enfront la qual siguis del sindicat que siguis, no estiguis en cap o, simplement en discrepis, l’únic que es demana és una signatura per demostrar al Departament d’Interior, al Govern, i al Parlament un missatge clar: EXIGIM MILLORES RETRIBUTIVES PER A TOT EL COS DE MOSSOS.

Tots i totes plegats, necessitem arribar a xifres de signatures extremadament quantioses i, sabem i estem constatant que ens hi ajudaràs.

La pèrdua de poder adquisitiu que els mossos i les mosses hem patit fruit de les retallades imposades des del 2012 (especialment els de l’escala bàsica), fa imprescindible la necessitat d’incrementar les retribucions del col·lectiu que representem.

No podem permetre quedar-nos endarrere i no pararem de fer les accions que escaiguin per intentar assolir unes millores tant necessàries.

El Departament d’Interior, el Govern i el Parlament, han de saber el descontentament generalitzat de les persones que treballem a la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra, i que després d’anys sense increments, sol·licitem unes millores retributives més que dignes i sense condicionants.

Els delegats i delegades del SAP-FEPOL i del SME-FEPOL, al llarg d’aquests dies continuarem passant per les comissaries d’arreu del territori. Suma’t i SIGNA! Nosaltres, ens encarreguem de continuar el procés i seguir amb la lluita.

Moltes gràcies pel teu suport!